Bliv sund i en fart: Prøv måltidskasser i det nye år

Måltidskasser er det nye sort, når det kommer til madlavning og indkøb i travle familier. Og det er der flere rigtig gode grunde til.

Hvis du endnu ikke har prøvet at modtage måltidskasser på abonnement, så misser du en fantastisk mulighed for at sætte de daglige indkøb, madplanen og den sunde livsstil på autopilot. Du risikerer at blive stresset, få mindre tid med dine børn og leve mere usundt end du behøver.

Her på siden fortæller vi dig mere om alle de fordele, du får ud af måltidskasser i 2023. Hæng i, og se om ikke det er noget, der måske alligevel er værd at prøve af.

Måltidskasser sikrer sund mad til hele familien

Der findes masser af kostråd, vejledninger og diæter derude. Men det nok mest gængse kostråd, vi alle kender til, er rådet om at spise varieret, sund og grønt.

Sunde måltidskasser, som du finder på linket, gør disse gængse kostråd fantastisk nemme at efterleve.

Med måltidskasser får du leveret friskt, sundt mad til alle ugens dage – eller de dage på ugen, hvor du foretrækker det. Derudover varierer indholdet i de fleste måltidskasser fra uge til uge. Du kommer altså helt automatisk til at stå med nye råvarer og nye madplaner hver uge. Dét sikrer variation i den mad, I spiser – så får I alle jeres vitamin-behov dækket.

Måltidskasser sætter indkøbene på autopilot

Måltidskasser er særligt populære på grund af én ting: De sparer jer for en masse tid, der ellers ville gå med planlægning og indkøb.

Måltidskasserne leveres til jeres dør på en fast ugedag hver uge. Måltidskasserne indeholder både en madplan til ugen, samt alle de råvarer, der indgår som ingredienser i de forskellige retter. Så er det bare at pakke kassen ud, sætte tingene i køleskabet – og så ellers lade madplanen inspirere til de retter, I koger sammen i løbet af ugen.

Det bliver simpelthen ikke nemmere.

Mange bliver overraskede over al den tid og overskud, der frigives i ugens løb, når man skriver sig op til en måltidskasse-ordning. Den tid, I får frigivet, kan I med fordel bruge på dét, der betyder noget for jer som familie. Tag en tur i svømmehallen om eftermiddagen; hyg jer sammen med en god film om aftenen; eller træk putterutinerne lidt ekstra for bare at lege lidt mere med børnene inden sengetid.

Tid til familien er ikke noget, man kan købe for penge – selvfølgelig med mindre man bruger pengene smart. Måltidskasserne er et fantastisk godt bud til hvordan I får mere tid til hinanden.

Måltidskasser inspirerer til ny mad

Kender I også det, hvor madlavningen mest af alt bliver til gentagelser af de samme retter med årenes løb? Dét gør vi også. Men du slipper for alt for mange gentagelser med måltidskasserne.

Måltidskasserne kommer hver uge med en ny, frisk madplan, der sætter gang i kreativiteten i køkkenet. Og selvom der er gengangere iblandt opskrifterne (for hvem har ikke livretter, der gerne må optræde lidt oftere?), så får I også mulighed for at prøve nyt hver uge.

Måltidskasserne gør aftensmåltiderne ekstra spændende. Og I lærer på samme tid noget i køkkenet. Der er masser af nye livretter og madoplevelser derude, der blot venter på at blive opdaget af jer. Så hyg jer i køkkenet, og få noget mere at snakke om over aftensmaden.

Måltidskasser kan spare jer for penge

Måltidskasserne kan umiddelbart godt se ud som om, at det udelukkende er for folk, der har lidt ekstra luft i budgettet. Og selvom det ikke altid føles som at handle ind i en discount-butik, når du for et godt beløb får leveret en måltidskasse til døren, så kan der alligevel være en god del penge at spare ved at have en måltidskasseordning.

Årsagen skal findes i en ganske simpel faktor: I undgår impulskøb.

Når I ikke til daglig befinder jer i dagligvarebutikkerne for at handle ind til aftensmaden, så slipper I også for at købe alt det, der alligevel ender i skraldespanden om en uge. Faktisk smider danskerne mad ud for hvad der svarer til ca. 8,4 milliarder kroner hvert år. Pr. familie i Danmark svarer det til, at I hvert år smider mad ud for over 10.000 kr. Og det er altså mad, som I enten kunne have spist – eller sparet væk.

Der er altså penge at spare med en måltidskasse. For i måltidskassen får I præcist dét, I har brug for til madplanen. Hverken mere eller mindre. Og resterne kan børnene nemt få med i madpakkerne dagen efter.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *